Ränderna går aldrig ur …

Ränderna går aldrig ur …

Denna bok kom till på anstalt den med, denna gång på Skänningeanstalten. Jag hade inte skrivit på 14 år, men läst en del till och från. Det kliade i fingrarna på mig och jag bestämde mig för att skriva ännu en bok. Nu blev det Ränderna går aldrig ur … och det är från livet i Stockholm 1991 fram till Skåne i början på 2000-talet. https://www.bookbeat.se/bok/randerna-gar-aldrig-ur-197259

Tiden gick snabbt på anstalten då jag fick skriva. Och många intagna tyckte om att läsa vartefter jag skrev. Men det var först på Skännine och sedemera Skenäs som jag träffade en annan språkintresserad som hjälpte mig. Att diskutera manus och uttryck var det roligaste jag visste och jag skrev flera timmar om dagen.

Personligen gillar jag Ränderna går aldrig ur … Det finns en del småfel, stavfel. Men bortser man från dem så är den rätt bra. https://www.facebook.com/profile.php?id=100074433578866

Överhuvudtaget tycker jag om böcker som tar upp svenska kriminalfall. Rekommenderar: 777:e mannen, Ursäkta, mitt namn är Broman.

ränderna går aldrig ur
bok, ljudbok.

Ativador Windows 11

2 thoughts on “Ränderna går aldrig ur …”

  1. Kajsa carnie

    En fantastisk bok, man kände att man verkligen va med dig under 1900-2000 talet att man liksom va där med dig. Du är helt otrolig. Längtar tills fler

  2. Filippa larsson

    När släpper du din nästa bok. Har läst dina böcker i några år nu och tycker att du är en fantastisk författare. Längtar verkligen !

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top