By André 2021-07-22 In blogg

Ett liv i missbruk & brott

Ett liv i missbruk  brott

Året är 2020,

jag hade gett ut Adhd-bedragaren och mina första två böcker hade blivit ljudbok. Kände mig lite mallig att finnas på Storytel. 2020 var året då covid19 kom och jag var efterlyst för penningtvätt.

Så jag drog igång skrivandet och Ett liv i missbruk & brott blev till. Den tog över ett år att skriva. Och nästan lika länge att redigera. Stundtals satt jag med manuset flera timmar om dagen och bara redigerade.

Jag får ofta frågan, vilken bok av mina egna, som jag tycker mest om. Det brukar oftast vara den jag just avslutat. Men denna bok har jag lagt ner mycket tid på och skriver om min uppväxt som är slagskeppet i Ett liv i missbruk & brott

One Comment

  • Tomas Hall juli 25, 2021

    Rekommenderas hans böcker läs dom

    Svara

Leave a reply