Adhd-bedragaren

ADHD bedragaren

Adhd-bedragaren (bok)

Denna bok skrev jag på häktet 2014 men gav ut den först 2020. Den låg hemma i byrålådan på en sticka och jag kom mig aldrig för mig att skicka in den till förlag. Men år 2020 fick jag skrivlust och tog tag i den. https://andre-roslund.se/tips-infor-skrivandet/

André Roslund har just blivit frigiven från ett långt fängelsestraff när han startar sin nya verksamhet, en sajt med fokus på hans stora intresse: kultur. Vid sidan om det nya jobbet är han i hemlighet också djupt involverad i ekonomisk brottslighet, trots näringsförbud och ständiga hot om nya fängelsestraff.

I ADHD-bedragaren berättar han om hur åren 2010-2015 fylldes av kriminella affärer, missbruksåterfall och en flykt till Asien. Som internationellt efterlyst lever han ett äventyrligt liv i Thailand ända tills lagen kommer ikapp och tvingar hem honom till Sverige. https://www.facebook.com/profile.php?id=100074433578866

André Roslund har tidigare gett ut böckerna Älsklingsgrabben (1999) Ränderna går aldrig ur … (2016) och berättar i dem öppet om sitt liv och sin starka dragning till kriminaliteten.

Ativador Windows 10

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top