By admin juli 26, 2021 In Uncategorized

Adhd-bedragaren

Adhd-bedragaren

Denna bok skrev jag på häktet 2014 men gav ut den först 2020. Den låg hemma i byrålådan på en sticka och jag kom mig aldrig för mig att skicka in den till förlag. Men år 2020 fick jag skrivlust och tog tag i den.

André Roslund har just blivit frigiven från ett långt fängelsestraff när han startar sin nya verksamhet, en sajt med fokus på hans stora intresse: kultur. Vid sidan om det nya jobbet är han i hemlighet också djupt involverad i ekonomisk brottslighet, trots näringsförbud och ständiga hot om nya fängelsestraff. I ADHD-bedragaren berättar han om hur åren 2010-2015 fylldes av kriminella affärer, missbruksåterfall och en flykt till Asien. Som internationellt efterlyst lever han ett äventyrligt liv i Thailand ända tills lagen kommer ikapp och tvingar hem honom till Sverige.

André Roslund har tidigare gett ut böckerna Älsklingsgrabben (1999) Ränderna går aldrig ur … (2016) och berättar i dem öppet om sitt liv och sin starka dragning till kriminaliteten.

Leave a reply