Ränderna går aldrig ur …

Ränderna går aldrig ur..

Kommer på finska som ljudbok

ränderna går aldrig ur.

1 thought on “Ränderna går aldrig ur …”

  1. Tino lindeman

    Andre Roslund träffade jag första gången på Salberga och såg han sitta ner med ett par andra killar som spelade chack på bordet fanns det ett häfte med papper jag läste texten och fastnade direkt. Jag frågade vad detta var för nått var på André säger att det är en bok han skriver. Jag frågade André om jag kunde läsa sen och det fick jag.. jag har tidigare läst hans böcker och alltid tyckt om hur detaljerade dom är känns nästan som att man själv är med i boken så om ni inte läst hans tidigare böcker så rekommenderar jag att ni gör det. Gällande boken jag fick läsa på Salberga blev en stor favorit och från början till slut så sträck läste jag i timmar för kunde inte lägga ifrån mig boken. Stort tack min vän André för jag fick chansen att vara en av dom få som fick läsa boken innan den publicerades ser fram emot att att läsa mera från dig och vilken talang du har. Mvh Lindeman

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top