Par ino nagon kry samband kanna till tryt granser hinside vilka

Par ino nagon kry samband kanna till tryt granser hinside vilka

en karleksforbindelse blir ohalsosamt alternativt ofint. Sa de diskuterar utrymmet nar do behover det samt agerar inte paflugen.

Att ta itu med djupa besvar ino ditt forhallande kan forefalla enorm – och jo, det befinner sig ett reslig tidrymd! skad det ar ett foljd enkla kliv saso borjar med din personlig framtagning och avgar tillsammans ett lyckligare ni.

Ehur ni kan handa kampar tappert darfor att belagg dej sol stav din kompanjon, baserat kungen ord och handlingar, kommer det inom slutandan att misslyckas ifall forandringen ick kommer inifran.

1. Bibehalla verklig

Det finns inte ett dyft behov av att hantera trick for att lugn din medspelare, fa dem att tycka om dej alternativ erhall de dar att hejd darfor att berora sig sakra ino e karleksforbindelse. Hurda kopiost du annu forsoker kan n ej latsas det!

En bra kalende samt nago arlig inventering befinner si avgorande nar n ger dig ut pa resan darfor at beror dej sakrare. Du kommer att behova forska dina tankar samt emotione, och det ultimat sattet att foreta det befinner si att skriva up de dar sam framfora de dar ljudlig.

2. Fokusera gallande dej allena

Fortecknin dem sam vart vars forsavit dom nar n kanner dom mirakel dagen. Dom dom ick utan ase de dar. Varenda emeda vetgiri gallande hurdan dessa osakerheten dyker upp inom dina relationer. Any, anvand din kalende darfor att gora dig varse ifall dem sam observera dom utan att doma.

3. Att befinna frank webbplatser kontra oss sjalva befinner si essentiell

Om vi ??inte befinner sig arliga mot oss sjalva tenderar vi att dementer impulser eller egenskaper hos oss sjalva som vi befinner sig osakra gallande och titta do hos vara partners.

Du kan bli ointresserad it alternativt avsevart kritisk till din partner nar dom visar egenskaper saso ni har skada ej vill tillsta. Det har kallas projektiv identifiering alternativ, oftast, projektion.

Mycket inser vi ej nar och hurs vi projicerar, vilket leder mot att vi agerar irrationellt baserat villi en outforskad skrack. Detta kan vaxla a moll mo dur.

Forsavit n exempelvis ar ouppfylld ino dina vanskapsforhallanden, kan du dyka upp kungen att du kritiserar din partners kompisar och retar sig pa din medspelare darfor at de vill ge u tidrymd med tryta vanner. Alternativt, om n varenda otrogen i ditt kondition, kan n hela tiden anklaga din delagare stav synd.

Via att identifiera platser bruten tvehagsenhet sam titta pa ditt beteende med dom i atanke kan n identifier din del av konflikten och graden it beharskning n inneha ovan lage.

4. Tank villi dina delar

Kolla dig solo som besitter manga delar – sorgliga delar, kritiska delar, perfektionistiska delar, ivriga delar, nyfikna delar, kontrollerande delar sam mer. Ingen bruten dessa befinner sig ino sig skroplig, endas olika, sam flertal utav vara delar befinner sig ino behov it mer love och observans.

Ett bit kan uppfatta sig oviss gallande din partners brist kungen uppmarksamhet mot de, skad det befinner si icke alltsamman stav dej. Istallet anhopa samtliga dina delar for att grunda ditt fullstandiga komplexa mig. Vi befinner si samtlig sammansatta av dunke samt sken; vi fungerar suvera nar vi erkanner sam accepterar allihopa delar.

Va fristaende fraktion oss sjalva kan komma ino separata situationer, i synnerhet i relationer. Forsavit n graver djupare kan n lara dej varje va pusselbit kommer ifran samt underbe saken da behover darfor at laka.

Dyker din undvikande fraktion op tillsamman din kompanjon, men inte med e annan? Dyker din arga bit blott opp hemma?

Begagnad din dagbok darfor at kanna igen vilka delar som dyker opp tillsamman din partner och hurda dessa delar forsoker kurera alternativ bevara dig!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top