Adhd-bedragaren

Spread the love
Christer pettersson på bilden med en flaska Explorer och två flaskor Baileys, mer känd som dräparen.
Jag och Christer Pettersson har det gemensamt att vi suttit häktade på Österåker anstalten. Är också dåraktigt intresserad av mordet på Palme, som Christer Pettersson inget har med att göra.

Det har tagit några år, men nu är den snart klar och utgiven: Adhd-bedragaren. Jag har kontrakt med och 50 procent av min royalty väljer gå till ChildFriend. http://www.childfriend.se

Vet inte vad som är roligast, att få ut boken, eller att kunna hjälpa Childfriend. Roligt är det i alla fall, mina andra böcker går bra. Det är längre startsträcka än jag kunde tro. Älsklingsgrabben som jag gav ut år 1999 kommer nu som ljudbok i mars 2020. Och Ränderna går aldrig ur … släppte jag sommaren 2016 kommer också som ljudbok våren 2020. Min nya bok: Adhd-bedragaren släpps i början av året 2020 och det känns oerhört inspirerande att det blev en bok till slut eftersom manuset varit på villovägar och jag har velat lite grann. Har redan nya projekt på gång, och stolpar för ett par nya böcker. livisverige.org är en bra länk om du är intresserad att skriva självbiografiskt.

Älsklingsgrabben

Ränderna går aldrig ur …

Adhd-bedragaren

bokomslag till adhd-bedragaren, skriven av andre roslund https://www.bymarkensmanusmedia.com/
I ADHD-bedragaren får vi följa en kulturintresserad kille som är både alkoholist och nyligen frigiven från ett fängelsestraff. Det är en spännande läsning. Han driver webb-sajter och vid sidan om det är han djupt involverad i ekonomisk brottslighet. Helt obehindrat konstaterar han över en lunch att han denna dag begått flera bedrägerier.
Detta är en ärlig story där André Roslund berättar om sin inre flykt.
Stundtals känner man ingen sympati med författaren, samtidigt är det underhållande hur han tar sig fram i livet. Man undrar hur länge han ska orka innan den inre stressen äter upp honom. Sätter man sig in i missbrukarpersonligheten är det lättare att förstå hans gärningar och beteenden.
Huvudpersonen hyser naiva tankar om att vilja förändra världen. Han reser till familjen i Kina och senare till Thailand, där han efter en längre tid grips av Interpol för att arresteras i Bangkok.
En för många okänd värld skildras, på ett humoristiskt och gripande sätt, av Malmö-killen med rötter ifrån Luleå. En rafflande och läsvärd bok!
Ola Engström

bilden visar ett ansikte på andre roslund
Författare till Adhd-bedragaren
andre roslund
Skaffar lite julskägg…
Adhd-bedragaren

Jag och Christer Pettersson har det gemensamt att vi suttit häktade på Österåker anstalten. Är också dåraktigt intresserad av mordet på Palme, som Christer

Book Editions:

Format : Hardcover

Total Page Visits: 2238 - Today Page Visits: 6

5 reaktioner till “Adhd-bedragaren

  1. André Roslund du är en fantastisk skrivare. Önskar inget annat än beröm och lycka. Va väldigt trevligt i läsa de här. Fortsätt 🙂

  2. Jag hat Aldrig läst adhd bedragaren, visste inte ens att den fanns, skulle lätt kunna läsa de eftersom jag är så himla kär i dina andra böcker

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *