Adhd-bedragaren

Adhd-bedragaren

Christer pettersson på bilden med en flaska Explorer och två flaskor Baileys, mer känd som dräparen.
Jag och Christer Pettersson har det gemensamt att vi suttit häktade på Österåkeranstalten. Är också dåraktigt intresserad av mordet på Palme, som Christer Pettersson inget har med att göra.

Det har tagit några år, men nu är den snart klar och utgiven: Adhd-bedragaren. Jag har kontrakt med och 50 procent av min royalty väljer gå till ChildFriend. http://www.childfriend.se

Vet inte vad som är roligast, att få ut boken, eller att kunna hjälpa Childfriend. Roligt är det i alla fall, mina andra böcker går bra. Det är längre startsträcka än jag kunde tro. Älsklingsgrabben som jag gav ut år 1999 kommer nu som ljudbok i mars 2020. Och Ränderna går aldrig ur … släppte jag sommaren 2016 kommer också som ljudbok våren 2020. Min nya bok: Adhd-bedragaren släpps i början av året 2020 och det känns oerhört inspirerande att det blev en bok tillslut eftersom manuset varit på villovägar och jag har velat lite grann. Har redan nya projekt på gång, och stolpar för ett par nya böcker. livisverige.org är en bra länk om du är intresserad att skriva självbiografiskt.

Älsklingsgrabben

Ränderna går aldrig ur …

Adhd-bedragaren

Bokomslag
bilden visar ett ansikte på andre roslund
Författare till Adhd-bedragaren
andre roslund
A. Roslund
Adhd-bedragaren

Det har tagit några år, men nu är den snart klar och utgiven: Adhd-bedragaren. Jag har kontrakt med och 50 procent av min royalty väljer gå till ChildFriend. http://www.childfriend.se

Book Editions:

Format : Hardcover

Total Page Visits: 4452 - Today Page Visits: 2

5 Comments

André Roslund du är en fantastisk skrivare. Önskar inget annat än beröm och lycka. Va väldigt trevligt i läsa de här. Fortsätt 🙂

Jag hat Aldrig läst adhd bedragaren, visste inte ens att den fanns, skulle lätt kunna läsa de eftersom jag är så himla kär i dina andra böcker

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post navigation

Previous Post :