älsklingsgrabben, Andre Roslund, Självbiografiskt

Älsklingsgrabben

Älsklingsgrabben, bokomslag. Skriven av André roslund

Nu finns Älsklingsgrabben som ljudbok! Mina andra böcker kommer som ljudbok med. Ränderna går aldrig ur… och Adhd-bedragaren. https://andre-roslund.se/mina-bocker-sjalvbiograf

ett ansikte på bilden, och text. Andre roslund. älsklingsgrabben
www.andre-roslund.se

Mitt skrivande

Älsklingsgrabben (ISBN 9789170549229) började jag skriva på 1997, mest på skoj. Men det blev mer och mer och till slut hade jag nästan skrivit en bok. Då skickade jag in manuset till ett förlag för att få konstruktiv kritik; men någon kritik fick jag inte, utan istället ville förlaget träffa mig för att ge ut det jag skrivit. Älsklingsgrabben gav jag ut 1999. Därefter har jag inte skrivit fram till 2008, men påbörjade en ny bok men kom av mig helt och hållet. Fick helt enkelt inte till det, hade ingen struktur. Fastän jag skrev i sex månader varje dag ser jag inte det som bortkastat, lärde mig en hel del. Men manuset försvann och jag tänkte inte mer på det. https://www.youtube.com/watch?v=FbFvs-fYOh4&list=RDCbK62YW03Yk&index=15

andre rosund, älsklingsgrabben

År 2014 började jag läsa igen, vilket också legat nere i många herrans år. Tillslut kunde jag inte hålla mig för att skriva, nu gjorde jag det med struktur (tyckte jag själv), men lika förbannat hamnade manuset på villovägar efter att jag skrivit halva boken. Och istället för att vänta på manuset och slutföra det, började jag om och skrev Ränderna går aldrig ur… Den gav jag ut våren -16. Passligt nog fick jag tillbaka mitt halvskrivna manus i samma veva som jag tänkte skriva klart under hösten. Men det kom att ta tre år innan jag fick ro och skrev allt klart. Adhd-bedragaren ges ut i april 2020. https://www.youtube.com/watch?v=m2ssEO2OtSY

Älsklingsgrabben

Nu finns Älsklingsgrabben som ljudbok! Mina andra böcker kommer som ljudbok med. Ränderna går aldrig ur... och Adhd-bedragaren. https://andre-roslund.se/mina-bocker-sjalvbiograf

URL: https://andre-roslund.se/alsklingsgrabben-intrsant-bok-av-andre-roslund/

Total Page Visits: 1673 - Today Page Visits: 1

16 kommentarer på “Älsklingsgrabben

 1. Jag visste inte att de var du som skrev älsklingsgrabben. De är en av mina favoritböcker läst den flera gånger, alltid lika bra. Samma sak med ränderna. Skit bra böcker. Längtar tills ljudboken kommer ut 🙂

 2. Ljudbok? Äntligen kommer vara perfekt att lyssna på medans jag städar,lagar mat eller kör bilden. Kommer du göra ljudböcker till de andra böckerna!

 3. Kan du inte göra någon form av video där du berättar om dina böcker och hur de är att dela med sig av sina livshistorier.

 4. Ännu en fängslande bok, svårt att lägga ifrån sig. Sträckläste. Underbar bok som alla bokmalar borde läsa.

 5. Perfekt bok för en bokmal, läste den första gången i somras och har redan läst om den 4 gånger. En seriös bok men samtidigt mycket humor i.

 6. Hej mannen
  Jag svär denna boken är tunga grejer. Min brud läste den jag också. Alltså du är King mannen

 7. Snubblade av en händelse över din bok. Inget jag någonsin köpt själv, men oj vilken bok. Skildrat på ett så baket och uppriktigt sätt. Håller hädan efter ögonen öppna om du skriver fler böcker.

 8. Hej André
  Tack för att jag fått en inblick i ditt liv. Din bok var fantastisk att läsa. Vilken författare. Inte direkt lagom svensk. Släpp fler vi är säkert många som vill ha sina böcker i hyllorna.

 9. Underbart att du vågar vara så öppen. Jag ser verkligen upp till de människor som inte hymlar och förfinar. Boken kommer snart upp i ljuset i min bokcirkel. Jätte glad att jag syrran kom med boken förra veckan

 10. Läste ut din bok ränderna går aldrig ur i början på veckan. Ser nu att ny bok kommer snart. Lovar att kasta mig över den så fort jag får chansen. Aldrig hört talas om dig förr. Men vilken spännande bok som skildrar en värld man inte själv kommer få uppleva. Fortsätt skriv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up