Andres-butik.se

Spread the love

Drar igång min butik snart. Kolla gärna in den. http://www.andres-butik.se jag kommer bara att sälja en enda produkt, i olika volymer. Men istället ha snabba utskick och lägre priser än konkurrenterna.

andres butik. CBD-butik, Cbd-olja
http://www.andres-butik.se

Jag har hoppat på CBD-tåget. Antingen vet man vad det är eller så inte; dom som inte känner till detta säger att det är narkotika. Vilket är helt fel, jag har adhd och är nykter alkoholist. Efter att jag testat CBD har jag fått mitt liv tillbaka. Ångrar att jag inte fick detta som 10-åring redan, då hade mitt liv blivit helt annorlunda. Nu är jag inte den som tittar i backspegeln, men inser att det är totalt helt vansinnigt jag har kastat bort 15 år i fängelse pga. av alkoholism, adhd och andra faktorer. CBD hjälper eller lindrar inte allt, men forskningen går snabbt framåt. För egen del har jag det mycket lugnare i huvudet och söker inte kickar längre.

Vad kan CBD vara bra för?

CBD har visat stor potential inom en rad olika områden, bland annat för individer som lider av sömnproblem, ångest, depression, till och med akne och andra fysiska problem, som smärtor och fysiska verkningar i kroppen. Nedan följer en punktlista på bara få av de problem som CBD visat sig ha positiva effekt emot:

  • Sömnproblem.
  • Depression.
  • Ångest.
  • Fysiska smärtor så som verkningar och ont i någon del av kroppen.
  • Bipolaritet.
  • Stress.
  • En massa andra problem.
en snöskoter som har en husvagn kopplad efter sig. Bilden har inget med CBD-olja att göra
Jag har lika mycket ADHD och är lika mycket alkoholist var jag än befinner mig i världen.

www.andres-butik.se

Total Page Visits: 396 - Today Page Visits: 1

3 reaktioner till “Andres-butik.se

  1. Bra med att du börjar sälja cbd, har aldrig testat de innan men har bara hört positiva grejer med de och har försökt hitta butiker som säljer de med de är svårt för bra pris. Väntar verkligen 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *