jag Mår illa...

På denna sida skriver jag om händelser jag stör mig på. Inget rangordnas, skriver bara rätt upp och ner vad jag tänker och känner. Sidan är inte klar, utan jag uppdaterar vartefter jag har tid. Om en del händelser/personer står det kanske inget skrivet just nu, men tittar du in i morgon är det troligt att jag uppdaterat. Här beskrivs både händelser/personer som jag stör mig mest på, samt sådant jag uppskattar.

Senast uppdatering av denna sida: 03-04-2019

Kommer att göra ett ryck med denna sida inom kort, och lägga ut en drös med dumskallar. Men just nu har jag för mycket att göra och prioriterar hellre på annat. 

Maud Olofsson:

Först ut är Maud Olofsson. Orsaken till att hon finns med här är att hon har kostat skattebetalarna åtskilliga miljarder. Hon vägrar svara på frågor, samt vägrade att infinna sig hos KU, då hon skulle utfrågats om Nuon-affären. Maud Olofsson gjorde i detta sammanhang vad jag vet Sveriges största ekonomiska tabbe – Sverige losade 50 miljarder… Inte klokt. Det är ju så man blir sinnessjuk när man tänker på allt som kunde åstadkommits för dessa pengar! Exempelvis hade man kunnat korta ner operationsköerna på landets sjukhus, byggt hela bostadsområden, eller tusentals nya skolor…

2009 köpte Vattenfall holländska Nuon för 89 miljarder kronor, den största kontantaffären någonsin i Sverige. Men affären skulle visa sig bli en mardröm för Vattenfall. Hittills har bolaget fått skriva ner över 53 miljarder kronor. det vill säga den statliga el-jätten betalade nästan 40 miljarder kronor för mycket för Nuon.

 

Alfred Nobel:

 

Denne man högaktar jag. I årsredovisningen står det:

Röda Korset:

Röda korset – granska deras årsredovisning och du behöver inte vara hjärnkirurg för att se hur många procent de skänker till välgörenhet. Anser detta är en kriminell organisation.

Paolo Macchiarini:

Psykopaternas psykopat ? Men vad ännu värre är; ett helt gäng på Karolinska, och försupna f.d. politiker försvarar dåren.

Sture Bergvall:

Sture Bergvall – trevlig kille. Men teamet runt honom, som försvarat honom, hjälpt honom bygga historierna och inte minst åklagaren, Kvast… Rent sinnessjukt. Ännu mer obegripligt blir det när landets högsta justitieråd engagerar sig och menar att domarna mot Thomas Quick är riktiga: https://www.youtube.com/watch?v=EJmCli9lyAc

Så här ser mannen ut, som till varje pris vill fälla Sture Bergvall på inga grunder alls. Minns ni när han snackade om en benbit som hittats? Kvasten sa att SKL hade hittat ristningar på den. Det visade sig att benbiten inte gick att säga om den kom från människa eller djur, och den var inte större än ett senapsfrö: https://www.youtube.com/watch?v=HPl4U-9uecE

Palmeutredningen:

Denna bild är från arkivet från Palme-utredningen. Utredningen är världens största efter Kennedy-utredningen. I början jobbade 600 polismän i denna utredning, nu bara 1-3 personer. Det mest sinnessjuka är att preskriptionstiden för mord tagits bort. Vem vågar erkänna ett mord nu och sluta sina dagar i fängelse?  Och varför är utredningen till största delen hemligstämplad? Denna lekstuga har kostat skattebetalarna en miljard. Vi är inte en millimeter närmare en lösning av mordet i dag. Vet lika lite i dag som när det skedde den 28:e februari 1986. Utredarna har jobbat efter teorin om att det är en ensam galning och att det skett av en slump.

Lars Borgnäs – en av landets mest insatta i palmeutredningen. Också i andra mordfall så som i Catrine da Costa har Lars Borgnäs skrivit om. 

Claes Borgström:

Claes Borgström – försvarade Thomas Quick och lyfte miljonarvoden. Gjorde inte ett enda ifrågasättande gällande om det faktiskt kunde ha gått till så som Thomas Quick berättade. Samma advokat är dock noga med att påpeka att hovrätten ställde för höga krav på Christer Pettersson. Att inte Claes Borgström blivit utesluten från advokatsamfundet är för mig en gåta. Men i Quick-fallet behövdes ingen teknisk bevisning överhuvdtaget… https://www.youtube.com/watch?v=SkxWvu59yGk

a

 Carin Götblad

 

 

 

 

 

Osmo Vallo

– Efter många om och men hittade vi bra vittnen som hört hur Vallos revben knakade när polisen stampade på honom – men avfärdats av polisen som sa att han dog av “sin egen upphetsning”. I den första obduktionen hittades inte heller några revbensbrott. Det visade sig bero på att man inte vänt på honom! När en andra obduktion gjordes fann man fem brott som stämde med vittnenas uppgifter. Men detta förklarades under en presskonferens i Stockholm med att kroppen hade tappats efter obduktionen! (Janne Josefsson, Uppdrag Granskning).

Dessa personer tillhör inte begåvningsreserven:

Detta är några av de händelser som får mig att må illa.