Kontakt, Andre Roslund, Webmaster, Författare & SEO

Andre-Roslund.se

Lev i dag – i morgon kan du vara stendöd!

Kontakta André, webmaster

André Roslund
Webb: https://www.andre-roslund.se
e-mail: andre@andre-roslund.se
Facebook: https://www.facebook.com/av.Andre.Roslund/
Tele: 0729-148 045

André Roslund

Ladda ner dessa appar. https://signal.org/download/ & https://protonmail.com/ samt https://www.revolut.com/sv-SE/

Kontakta gärna mig om du vill ha hjälp angående sökoptimering (SEO), skriv bara vilken sajt jag skall kika på så återkommer jag med vad jag anser du behöver justera. Brukar ej vara blodig, ser hellre att ni skickar en slant till välgörenhet. Själv brinner jag för www.childfriend.se Vill ni köpa böcker av mig så har jag endast Ränderna går aldrig ur … Den tar jag 200 kronor för, signerad och inklusive porto. https://andre-roslund.se/mina-bocker/

liten pojke på childfriend. andre-Roslund.se
När Ahnan var 5 år dog hans pappa i en trafikolycka. Mamman som blev lämnad ensam med 2 barn kunde inte klara att försörja sina båda barn. Hon gick därför till BCM och undrade om sonen Ahnan kunde få ett hem där.
Självklart ville vi hjälpa den splittrade familjen. Ahnan kunde inte förstå varför hans mamma lämnat honom och gett sej av och gick hela tiden och väntade att hon skulle komma tillbaka. Under den första månaden hittade man honom flera gånger sittande vid vägkanten gråtande och hoppades att mamma skulle komma.
Med tiden har Ahnan anpassat sej till sitt nya liv och mår idag bra och har fått många nya kompisar på Huadoi. Mamman som finns i närheten kommer då och då på besök, men  Ahnan trivs nu på Huadoi och vill bo där. http://www.childfriend.se
hotell i Singapore, andre-Roslund.se
Singapore – just nu mitt starkaste mål att besöka. https://www.youtube.com/watch?v=f0-9iF8zTs8

Fördelaktiga länkar / André Roslund

https://gtmetrix.com/
www.adwords.se
https://yoast.com/

SEO, skiss om SEO. andre-Roslund.se
Om SEO finns hur mycket som helst att skriva; hjälper till i den mån jag hinner. Ett tips är att titta på Youtube det du funderar på. Det som just nu intresserar mig är länkbyte och affiliate. Välkommen att höra av dig!

Alla vill ranka högt på Google

När du har en hemsida som konverterar gäller det att lägga allt fokus på SEO. Google tar hänsyn till över 200 olika regler när algoritmen rankar hemsidor. Det kan vara optimerad text, hastighet, meta-taggar, meta-descriptions, alt-taggar, backlinks, hur länge besökarna stannar samt om de klickar sig vidare. Det går inte längre att “lura” Google. Det enda sättet att ranka högt är att ha en hemsida av toppklass!

Tack för att du tog dig tid att kolla igenom min sida! Uppdaterar minst en gång i veckan.

/A.

Total Page Visits: 1371 - Today Page Visits: 4
Scroll Up