Mina Böcker

Mina Böcker

Min första bok jag läste var Gå i fängelse av Lasse Strömstedt. Läste den 1994 och sa till mig själv; jag skall fan i mig skriva en bok jag med. År 1999 gav jag ut Älsklingsgrabben. Därefter har jag haft ett långt uppehåll med skrivandet, men gav ut en bok 2016, Ränderna går aldrig ur … och 2020 Adhd-bedragaren. Snart släpper jag Ett liv i missbruk & brott.

Älsklingsgrabben -1999

Denna bok debuterade jag med 1999. Jag befann mig då på anstalten i Tidaholm och avtjänade 12 års fängelse för mord. Att skriva var kul och gav mig lite upprättelse.

Du hittar boken hos: Bookbeat Förlag: Lind & Co .

Ränderna Går Aldrig ur ...

Du hittar boken hos: Bookbeat Förlag: Nomen Förlag

ADHD-Bedragaren - 2020

Detta manus skrev jag först på i häktet i Malmö 2014, sen jobbade jag med den på Skenäsanstalten. Men jag gav ut den först år 2020. Den handlar om tiden 2012-2016 då jag levde ett kriminellt liv och blev gripen i Thailand.

Du hittar boken hos: Boku s Förlag: Bymarkens Förlag

Ett Liv i Missbruk & Brott (Kommande)

Här beskriver jag vad son fick mig att skriva boken och lite hur/varför följt av en kort beskrivning. Håll hela texten ganska kort. Här beskriver jag vad son fick mig att skriva boken och lite hur/varför följt av en kort beskrivning. Håll hela texten ganska kort. Här beskriver jag vad son fick mig att skriva boken och lite hur/varför följt av en kort beskrivning. Håll hela texten ganska kort.

Du hittar boken hos: Boku s Förlag: Bymarkens Förlag