Ränderna går aldrig ur …

Ränderna går aldrig ur …

Längtar tillbaka till detta liv med äcklad förtjusning.

Ränderna går aldrig ur … men blir smalare och smalare? Jag skulle vilja säga att dom blir djupare och djupare. En sak är säker; jag kommer att ha historier att berätta på pensionärshemmet och kommer ej dö nyfiken… https://andre-roslund.se/mina-bocker-sjalvbiografier/

Facebook: https://www.facebook.com/av.Andre.Roslund/

bokomslag, ränderna går aldrig ur...
Finns som e-bok nu!

www.andre-roslund.se

5 reaktioner till “Ränderna går aldrig ur …

  1. Ränderna går aldrig ur är en av de bästa självbiografierna jag har läst. Är så tacksam av min sambo som gav mig boken i julklapp i fjol, vilken inlevelse man får när man läser den. Hoppas du släpper fler. Du verkar ha ett intressant liv.

  2. Alltså måste bara få uttrycka min känsla av äckel efter att läst halva boken. Är ditt liv bara massa porr? Osmakligt enligt mig. Vissa saker är privata.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *