Ränderna går aldrig ur …

Ränderna går aldrig ur …

Längtar tillbaka till detta liv med äcklad förtjusning.

Ränderna går aldrig ur … men blir smalare och smalare? Jag skulle vilja säga att dom blir djupare och djupare. En sak är säker; jag kommer att ha historier att berätta på pensionärshemmet och kommer ej dö nyfiken… https://andre-roslund.se/mina-bocker-sjalvbiografier/

Facebook: https://www.facebook.com/av.Andre.Roslund/

bokomslag, ränderna går aldrig ur...
Finns som e-bok nu!
ljudbok, ränderna går aldrig ur...
Omslaget för ljudboken

www.andre-roslund.se

Total Page Visits: 523 - Today Page Visits: 1

8 Comments

Ränderna går aldrig ur är en av de bästa självbiografierna jag har läst. Är så tacksam av min sambo som gav mig boken i julklapp i fjol, vilken inlevelse man får när man läser den. Hoppas du släpper fler. Du verkar ha ett intressant liv.

Alltså måste bara få uttrycka min känsla av äckel efter att läst halva boken. Är ditt liv bara massa porr? Osmakligt enligt mig. Vissa saker är privata.

Hej
Ville bara tacka för den underbara inblicken i ditt liv. Fascinerande att du vågar blotta dig. Ser starkt upp till dig. Boken kommer skickas vidare i min vänkrets.

En bok jag självklart REKOMENDERAR.
Fastnade redan vid första sidorna. Letar febrilt ett efter guldpojken men verkar slutsåld överallt. Skriv fler böcker

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post navigation

  Next Post :
Previous Post :