Thomas Quick & Efterspelet - André Roslund

Thomas Quick & efterspelet

thomas quick

Har i flera års tid stört mig på Quick-teamet, Christer van der Kwast och hans underhuggare: Seppo Penttinen, Sven Å. Christianson samt inte minst Göran Lambertz.

Varför tar de inte ansvar? Preskriberas tjänstemannaansvaret efter två år? Dessa gubbar skulle ju åtalas och få sig en rejäl näsbränna. Inte nog med att det kostat skattebetalarna kanske upp emot en miljard, men den plåga för anhöriga som inte går att mäta i pengar.

Christer van der Kwast styr utredningen med järnhand, sektliknande och döljer material. Gör karriär och blir en stor skithög av honom då allt rasar. Seppo Penttinen, f.d narkotikapolis, hjälper Quick få fram sina berättelser så att det “klickar rätt” med de fynd de gjort. Sven Å har skrivit bok om seriemördare och en egen lista att ha med sig vid “Quicks vallningar”, bland annat att Quick skulle få känna på benrester om han ledde polisen fram till sin gömma. Sven Å. Christianson borde få sin professur indragen, samt väcka åtal mot honom för mened. Detsamma för Penttinen.

Krister van der Kwast, f.d. åklagare

en dåres framfart
Grandiost beteende visade han prov på under storhetstiden då Quick erkände 30-talet mord. Frånta honom allt, som han tjänat på Quick-skandalen.

Advokat Claes Borgström, har egentligen bara en enda fråga till honom. På vilket sätt agerade han och försökte granska så utredningen/ rättegångarna gick rätt till mot Thomas Quick? Redan i första rättegången hade Claes Borgström kunnat peka på att teknisk bevisning saknas. Samt berättat om likhundarna. Dessutom påvisat hur berättelsen vuxit fram till att Quick fått ihop det något. Claes B. hade kunnat ifrågasätta varför inte Quick hittade fram till mordplatsen, eller varför inte medgärningsmännen hördes/ åtalades …

Sven Å. Christiansson, idiot

Detta är en av Sveriges största vårdskandaler. Stor skandal att Kvasten och Seppo körde sitt eget race och försökte spela proffs på seriemördare. En sjuårings intellekt som är ifrågasättande har mer i huvudet än Kvasten, Seppo och Borgström tillsammans. Att inte Borgström blivit utesluten ur advokatsamfundet begriper jag inte. Hur mycket dumhet behövs det för att bli av med titeln? Många hävdar att detta är en rättsskandal – tycker inte jag – som jag ser det har ju rättssystemet blivit manipulerat men efter att fakta lyfts fram har rättssystemet tagit ansvar och friat Quick.

Göran Lambertz, numera pensionär

Lambertz
Gillar Lambertz, han har civilkurage och går sina egna vägar. Men hur han kan ha fastnat i “Quick-sekten” förstår jag bara inte… En rejäl fylla tror jag han behöver som uppvaknande.

Det som är rättsskandal är att Göran Lambertz fortfarande hävdar på att Quick kan vara skyldig. http://goranlambertz.se/extrabetraktelse-om-en-tioarsdag/

Thomas Quick, f.d. seriemördare

thomas quick

Thomas Quick, numera Sture Bergwall, hur skall han behandlas i dag? Jag hade då vågat tälta ihop med honom – förutsatt att han är nykter och drogfri – men har svårt förlåta honom för att det nu går mördare fria och att fallen inte går att öppna igen. Men mest för jävligt är det att de anhöriga inte får en krona trots att Kvasten lovade det… Sture Bergwall har ju blivit äldre och troligen klokare, men passerat alla gränser med sina horribla berättelser om hur han styckat, ätit upp vissa delar osv. Dessa perversiteter är otroligt att tingsrätterna gick med att lyssna på.

Andre' Visitkort

André Roslund

webb: https://www.andre-roslund.se

Facebook: http://www.facebook.com/andre.roslund

Instagram: http://www.instagram.com/andreroslund/

Youtube: http://www.youtube.com/channel/UCQ0aj_-wCywRPvHQTIBZZXg

Total Page Visits: 1929 - Today Page Visits: 2

En kommentar på “Thomas Quick & efterspelet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up