André Roslund

André Roslund

Författare och livsnjutare

Författare och livsnjutare med brinnande intresse för konst

Jag har hittat mitt kall i livet och jag brinner för det. Mitt intresse för skrivande och konst blir bara djupare och djupare. Just nu skriver jag på min sjunde bok, en roman. Den handlar om flera ting och är just nu lite spretig och långt ifrån klar. Jag måste sortera mig, det går inte att berätta allt i en och samma bok. Men det är kul att skriva, ännu roligare att få respons på det man skrivit.

Just nu skriver jag på en roman med arbetsnamnet “Svansen”. Den handlar om hur “Kontoret för särskild inhämtning”, KSI, jobbar. Känner mig fördig med fem stycken självbiografier som jag vänt och vridit på. Jag hoppas Lilla Italiten, en polisroman skall bli positivt uppskattad. Älskar att skildra miljöer som en vanlig Svensson inte kommer i närheten av. Eller om den korruption som inte syns men finns i de översta samhällsklasserna.

Dessutom jobbar jag mycket med just konst online. Mer än 350 konstföremål ligger ute till försäljning och vi växer hela tiden. Ingen dag är den andra lik när det gäller konst i kombination med författarskap. Jag skulle vilja träffa konstnärerna, men de flesta av dem är borta. Jag tänker på Bruno Liljefors, Anders Zorn, Thure Wallner och många många fler.

Mitt intresse för konst

Titta gärna in: konst online. Konst och författarskap går liksom hand i hand och helst skulle jag vilja vara på resande fot hela tiden för att se på utställningar och hitta en plats där jag känner ro att skriva på.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen